Praktisk info

Hvor ligger Lorup Hundecenter?

Du finder det ca. 10 km syd for Sorø centrum. Sorø ligger i Vestsjælland og er en naturskøn perle, der byder på både kuperet landskab, store skovarealer og smukke søer (bl.a. Sorø Sø og Tystrup-Bavelse sø) og ikke mindst det smukke, historiske Sorø-akademi. Se også hvor du finder mig på Google-map under menupunktet Kontakt


Kørselsvejledning fra Sorø

Kørselsvejledning fra Sorø:   Kør sydpå ad Parnasvej mod Skælskør ca. 10 km. I Lynge-Eskilstrup (efter Friluftsgården Kongskilde) drejes til højre mod Lorup Skov og køres lige ud ca. 1 km. Drej til højre ad lille blind vej ”Lorupvej 14-18”. Efter ca. 200 mtr. Drej til venstre mod ”Gule gård”  - HER LIGGER LORUP HUNDECENTER. Kør igennem alleen med træer, så kommer du til P-pladsen (på venstre side)
 

Kørselsvejledning fra Skælskør/Fuglebjerg 

Kør mod Sorø. Kør til Lynge-Eskilstrup (efter Kongskilde Maskinfabrik). Drej til venstre mod Lorup Skov og kør ligeud ca. 1 km. Resten som ovenfor.


Parkering

Inden der svinges til venstre ved Gule Gård-skiltet, findes der 1 stk. parkering på venstre hånd. Om sommeren er der masser af parkeringsmuligheder inde på græsset. 
Ellers: Kør igennem alleen med træer, så kommer du til P-pladsen (på venstre side).
NB Ingen parkering ude på grusvejen, men gerne i "alleen".
 

Fodtøj 

Da træningspladsen er beliggende på et mark/eng-lignende område, anbefales det at have praktisk fodtøj på (ofte gummistøvler).
 

Flåter

I området er der rigtigt mange flåter, når det er sæson. Det anbefales derfor, at din hund er behandlet mod flåter. Jeg har selv gode erfaringer med følgende: Bayvantic (spot-on), Seresto (halsbånd som fås i diverse hundebutikker) og Bravecto (receptpligtig pille). Da ikke alle præparater passer alle hunde, så konsultér evt. din dyrlæge.
 

Retningslinier i centret

 • Brug en almindelig hundesnor (ikke flex-line). Kæde/kvælerhalsbånd eller "gå-pænt-i-snor/anti-træk"-sele (som strammer under forbenene) er ikke tilladt. Giv din hund en god sele eller et almindeligt halsbånd på.
   
 • Husk at medbringe lækre godbidder i små bidder (kyllingetern, småt skåret kød, ost, tubeost/tubetun el. lign.)
   
 • Hav altid hundeposer på dig og saml op efter din hund
   
 • Husk vand og skål med til din hund
   
 • Kom uden din hund, hvis den er i løbetid, har kennelhoste eller andet der kan smitte de andre hunde. Du er velkommen til selv at deltage i træningen
   
 • Husk at sikre dig, at din hunds ansvarsforsikring dækker skader, som den evt. forvolder på træningspladsen f.eks. hvis din hund hopper op og ødelægger en kursists jakke. Det er en god idé at checke dit forsikringsselskab, om der skal tilføjes figurantdækning/udvidet ansvar til den lovpligtige forsikring ved træning på en almindelig træningsplads (uden forsvarsarbejde). Dette kan nemlig variere fra selskab til selskab.


Tilmelding og betaling

Reg. nr.    0573
Konto nr.  3457272006  (Den Danske Bank)

IBAN DK6730003457272006
BIC DABADKKK

 

Da der er begrænsede pladser på holdene, er det en god idé, hvis du tilmelder dig i god tid.

Tilmeldingsskema finder du under hvert hold, som er slået op under "aktuelle hold". Vil du se, hvilke hold, som er slået op lige p.t. så se HER.

Betaling kan ske via bank senest 5 dage inden kursusstart. Din plads på holdet er reserveret, når indbetaling er registreret. Ved tilmelding i sidste øjeblik, kan du - efter aftale -  betale på 1. kursusdag.

Alle priser er inkl. moms.

Hvis man er forhindret i at deltage i en eller flere af de planlagte kursusgange, refunderes eller kompenseres disse gange ikke - hverken i form af tilbagebetaling eller ekstra træningsgange.

INDBETALINGEN ER BINDENDE OG REFUNDERES IKKE

Husk fulde navn og hold som reference ved betaling!