NYHEDER
 

Her kan du se alle de spændende nyheder - både arrangementer, kurser osv.

02.04.  Nose work forår/-sommerkurser / aktiviteter

Sjove og inspirerende kurser til dig og din hund 

En god "pakke" med forskellige kurser - TEMA-kurser, weekendkurser (konkurrenceorienterede), endagskurser ja sågar en "Clear Round" - ja en del forskelligt er nu åbne for dig.

Som altid er der blot få pladser til kurserne, så du sikrer dig mest mulig træningstid med din hund.  Vi får god tid til at gå langt mere i dybden med emnerne med hver hund.

Jeg håber, at du finder noget som også DU og DIN HUND kan få glæde af i jeres træning. 

HUSK at det altid skal være sjovt at træne NW også selvom du kommer højere op i klasserne.

Gå ind HER og se efter, om der er noget som passer dig. 

 

Mange hilsner
Sanne

06.01.24  VELKOMMEN TIL 2024 

Nyt år, nye muligheder og projekter. Det er altid spændende, når man starter på et nyt år. Et nyt år er et helt nyt kapitel i bogen.

Som det vist ikke er nogen hemmelighed, så fylder NOSE WORK mest i min kursus-/træningskalender. Kalenderen for 2024 begynder at være fyldt op med kurser/træning, eksterne kurser rundt om i landet, diverse uddannelser og andet spændende.

Nose Work Instruktøruddannelse 23/24 er rigtigt godt igang, og slutter først i april '24. Jeg er så glad og stolt over at kunne bidrage med undervisning og uddannelsesindhold, som sætter instruktøreleverne i stand til - efter udeksaminering i april - selv at kunne forestå nose work kurser/træning - hvis de er interesseret i det. Jeg er altid kritisk med, hvem jeg optager på uddannelsen - jeg går ikke på kompromis. Det er ikke antallet af elever, som er det vigtigste, men derimod elevernes kompetencer, dedikation og seriøsitet.

Stigende priser

Som følgende af de stigende priser må jeg se mig nødsaget til at hæve alle priser fra 1.1.2024 med 10 %. Allerede indgåede aftaler om afholdelse af kursus i 2024 er naturligvis til den aftalte pris. Jeg håber på forståelse fra jer kursister.

Årets første Nose Work kursus med ekstern instruktør: Lotta Castell, Sverige, 1. og 2. marts. 

Lotta C er en blændende instruktør - arbejder meget med alle detaljer. Hun konkurrerer selv i eliteklasse i Sverige. Det er jo absolut ikke alle, som er dygtig med egen hund, som også formår den store kunst at kunne FORMIDLE. DET gør Lotta.

Kursets indhold bliver orienteret mod konkurrencer i kl3. Det vil blive afholdt i Ølstykke/Nordsjælland. Der er blot få pladser tilbage (blot 6 hundeekvipager ialt).

Læs mere om kurset HER.

Nose Work Instruktøruddannelse 2024/25 i Jylland

Ja du læser rigtigt. Det er nu officielt, at jeg sætter en NW instruktøruddannelse op i Jylland - nærmere betegnet på Djursland hos Hundens Verden. Endelige datoer er på vej, men vi regner med start ultimo juli 2024. Der vil være plads til max 6 instruktører. Alt undervisningsmateriale bliver opdateret over sommeren, så det holdes ajour med kravene til dig som uddannet instruktør. Hold øje HER.

Uddannelse af NW-dommere i Schæferhundeklubben

Jeg er beæret! Det er nu endelig på plads, at jeg har fået den ansvarsfulde opgave at skulle uddannelse et hold NW-dommere i Schæferhundeklubben Danmark. Dette bliver i første halvdel af 2024, og kommer formentlig til at foregå i Jylland.. Det er en stor opgave med et stort ansvar, men min baggrund (sombl.a. uddannet nw-dommer) føler jeg mig også klædt på til opgaven. Ellers havde jeg helt enkelt ikke sagt ja.

Interesseret i Nose Work kurser?

Gå ind HER og se efter, om der er noget som passer dig. 

Det er ikke så tit, at jeg har INTRO til Nose Work (helt begynderhold), men nu er der sat et op med start primo februar. Som altid hos i Lorup Hundecenter, er der blot få deltagere på hvert hold, og der er ikke andre hunde, som står og kigger. Et meget vigtigt aspekt - der er plads til alle - det er jo præcis essensen af K9 Nose Work®.

Jeg glæder mig til at se dig og din skønne hund på nogle af kurserne - her eller der. SÅ enkelt kan det siges. Det er jer kursister, som til stadighed inspirerer mig. 

Jeg glæder mig SÅ meget til at starte et nyt år med både nye som "gamle" kursister.

Mange hilsner
Sanne

14.02.23  NOSE WORK INSTRUKTØRUDDANNELSE i 2023/24
 

NOSE WORK INSTRUKTØRUDDANNELSE i 2023/24


Idag har jeg netop lagt ny Nose Work Instruktøruddannelse op med start i august 2023 Uddannelsen bliver igen her på Sjælland og optager 6 håbefulde elever. Der er allerede nogen, som har stået på venteliste og står i kulissen klar til at tilmelde sig. Hvis du kunne tænke dig at være med, så tøv derfor ikke med at tilmelde dig. 

Vil du læse mere om uddannelsen og indhold, så tryk HER.

Mange hilsner

Sanne Andersen
LORUPHUNDECENTER.DK

 
Skriv en tekst her