Skriv en tekst her

Nyheder i Lorup Hundecenter

Her kan du se alle de spændende nyheder - både arrangementer, kurser osv.

13.12.17

UOFFICIEL NOSE WORK NYTÅRS-konkurrence "SNIFF 'GO'" den 30. december i Ballerup

God aktivering af hunden inden det rigtigt bliver Nytårsaften er en god idé. 

Kom og vær med til en lille uofficiel, hyggelig Nose Work konkurrence. 3 klasser og med 3 momenter.

Konkurrencen er oplagt som en "Clear Round".

VELKOMMEN

Læs meget mere HER

01.11.17

NOSE WORK-TRÆNINGSSKÅLE (FRED HELFERS)

Nu kan du også købe Fred Helfers patenterede NW-skåle i Lorup Hundecenter.  

Skålene kan med stor succes anvendes i træning af handlingfærdigheder og til udslukning af uønsket adfærd i forbindelse med beholdersøg.

Du kan se på www.fredhelfers.com se nogle demo-videoer om brugen af NW-skålene. I hans nye bog "The Nse Work Handler - Foundation to Finesse" bruges disse skåle også.

For bestilling tryk her. (NW-produkter)

23.10.17

SÅ er Fred Helfers bog THE NOSE WORK HANDLER - Foundation to Finesse her.

NU kan du købe den i Lorup Hundecenter. En bog, som er letlæselige, fint illustreret med billeder og tydelige forklaringer til øvelser. Der er tillige et afsnit i begyndelsen med hundenæsens anatomiske opbygning og funktion. 

Bogen koster 305,- inkl. moms.

For bestilling tryk her. (NW-produkter)

 

10.10.17

NOSE WORK INSTRUKTØRUDDANNELSE - PRIMO 2018

SÅ er der åbnet for tilmelding til den eftertragtede Nose Work-instruktøruddannelse med start primo 2018. Du kan se alle datoer, tilmelde dig eller blot læse mere her..

 

 

08.10.17

NY FRED HELFERS NW-BOG

NU kan den forudbestilles i trykt format - Fred Helfers' nye bog - The Nose Work handler. Bogen er på engelsk.

Pris ca. 340,- inkl. moms (ca. 100,- DKK mere end udsalgspris i USA). Hertil kommer porto hvis du vil have den tilsendt. Bogen sendes som brev.

Interesseret? Send en mail til info@loruphundecenter.dk og oplys dit navn og adresse. Hvis du ønsker at få bogen tilsendt som pakke (og med tracking nr.) skal du skrive dette i din mail. Det koster naturligvis lidt mere.

Bogen beregnes klar til afsendes om ca. 2 uger. Det kan dog blive senere.

 

 

21.9.2017

NYE TRÆNINGSHOLD FOR EFTERÅRET 2015

ENDELIG - kom der lidt tid til at sætte lidt nye, sjove træningshold på plakaten.

Du finder både efter nyt hvalpehold for efteråret samt lidt sjove Nose Work-hold samt TEMA-dage.

Læs mere...

21.9.2017

FRED HELFERS DAYS 2018 - fantastisk Nose Work force fra Arizona, USA, maj 2018

FRED HELFERS-DAYS

SÅ er det en realitet - FRED HELFERS - kommer til Danmark og holder Nose Work- kurser på Sjælland i perioden 5.-7. maj 2018. 

Hurtig tilmelding er tilrådelig, da der ikke er alt for mange pladser. Jeg kunne godt have tænkt med et meget større set-up, således at mange flere kunne få muligheden for at lære af Fred H, men jeg er begrænset af antallet.

Han holder dels en weekend-workshop "Foundation to Finesse" samt et 1-dagsseminar "Training for Success".


Fred Helfers er en super dygtig og professionel instruktør, og kan på det varmeste anbefales. Han har ligesom Ron Gaunt - lang praktisk erfaring i arbejde med specialsøgshunde inden for politiet og i eget regi. 

Læs mere..

07.09.2017

NY Nose Work Instruktøruddannelse primo 2018

Kunne du tænke dig at få en uddannelse til Nose Work-instruktør hos en reel vidensbank i Danmark indenfor Nose Work - se kig her.

Planlægningen af en ny Nose Work-instruktøruddannelse er i gang. Datoer kommer snarest, og der vil være uddannelsesstart primo 2018. De nærmere datoer vil komme snarest her på hjemmesiden.

Vil du gerne læse lidt mere om den kommende uddannelse så klik HER.

Er du interesseret i at komme i betragtning, kan du sende en mail allerede nu på info@loruphundecenter.dk

 

1.09.2017

Eksamineret Nose Work Instruktør? YES

Den 1. september afholdt Lorup Hundecenter eksamen for sit første hold Nose Work-instruktørelever (ialt 9 stk.). Dagen indeholdt både en skriftlig test og en praktisk del for alle eleverne. Begge dele (udover et tidligere afleveret projekt) skulle bestås for at blive færdig som 

EKSAMINERET NOSE WORK INSTRUKTØR
fra Lorup Hundecenter

Uddannelsen udmærker sig ved, at den er af et længere forløb (den mest grundige uddannelse af sin art i Danmark), samt at alle eleverne eksamineres af en ekstern censor. Det er således ikke mig selv som eksaminerer mine egne elever. En kvalitetsstempel som jeg er glad for.

Censor ved denne 1. afslluttede eksamen var Karina Maria Nielsen fra http://www.youandyourdog-havefun.se/. Karina er bl.a. uddannet Nose Work instruktør under SNWK (Den svenske Nose Work Klub).

Jeg kan på det varmeste anbefale at kontakte en af de uddannede NW-instruktører for Nose Work kurser og træning.

På billedet ses fra bagerst venstre: Kirsten Jølner, Lillian Sirak, Mona Nielsen, Susanne Bech-Hansen, Jane Larsen, Jette Bennedsen, Joan Rasmussen. Foran siddende fra venstre Mugge Pinner, Janne Wærum

Du kan se mere om instruktører her.

På billedet Karina Maria Nielsen - firmaet Youandyourdog-havefun.se - fra Skåne, Sverige, med sin australske hyrdehund Ray-Ray. Karina er uddannet Nose Work-instruktør under SNWK (den svenske Nose work klub). Hun har lang erfaring i træning med dyr, er uddannet dyrepasser og tillige træner af diabetes-ekvipager.

Vi havde den store fornøjelse af Karina som EKSTERN CENSOR på eksamensdagen for alle de 9 Nose Work-instruktører.

11.06.2017

Den nye Nose Work - bog fås nu i Lorup Hundecenter

Den nyeste NOSE WORK-bog (på svensk)
SÅ hamnar du på pallen i Nose Work
fås nu i Lorup Hundecenter (fra 19/6)

Prisen er 175,- DKK (samme pris som fra forlaget) + fragt.

Send en mail til info@loruphundecenter.dk

19.04.2017

Lidt nye træningshold

Hold da op tiden flyver - og alt alt for længe siden, at jeg selv har haft slået nogle hold, træning eller kurser op.

Årsagen er simpelthen, at jeg holder så mange kurser rundt om - både i DK og uden for landets grænser - at jeg selv er startet en Nose Work instruktøruddannelse op - så min tid på "hjemmebane" har været knap.

Så jeg starter i det små: Et nyt hvalpehold med start primo maj samt et 4- timers NW intro-hold.  Mere kommer til senere.

Hope to see you :-D - her eller der.

02.03.17

RON GAUNT er ikke KUN for jyderne :-D

Ultimo juli 2017 har Lorup Hundecenter jo endnu en gang inviteret én af grundlæggerne af K9 Nose Work - RON GAUNT - til Danmark. 


Denne gang er det meningen, at Ron's besøg i Danmark hovedsageligt ligger i Jylland, og er i samarbejde med IEC - Indoor Elite Center  - v/Miriam Søndergaard, Viborg, og ligger i forbindelse med centrets Summer Camp 2017 med et spændende kursusprogram fra hele verden. To-dages kurserne (31/7 + 1/8) i Viborg er allerede fuldt booket. Dog er der et andet spændende tilbud på vej i Viborg - også med Ron Gaunt.

Jeg har dog sikret, at vi også kan få lidt "glæde af ham" her på Sjælland. Så derfor tilbydes nu et specialkursus med Ron Gaunt den 28. og 29. juli 2017 i nærheden af Sorø (Vestsjælland).

Læs mere....