NYHEDER
 

Her kan du se alle de spændende nyheder - både arrangementer, kurser osv.

NYE Ã…BNINGSTIDER

VI INDFØRER NYE ÅBNINGSTIDER

For på aller bedste vis at kunne servicere dig og imødekomme alle de henvendelser, som vi får, indfører vi pr. 15. juli nye åbningstider, telefontider og 2 ugentlig lukkedage. Du kan se mere om de nye tider HER.

07.06.2018

NYE HOLD / AKTIVITETER - MASSER af sommersjov

SÅ er der lagt nye hold - både Nose Work(flere niveauer) og hvalpehold - TEMA-kursus og et par sjove aktiviteter. Der er HELT sikkert noget for dig og din hund. Velkommen til :-D

Se mere tryk HER

13.05.2018

FRED HELFERS DAYS og NYT DOMICIL

Hele 4 Nose Work-kursusdage med Fred Helfers fra USA er slut. Det har på alle måder været et fantastisk besøg. 2 dage med workshop "From Foundation to Finess" for ialt 12 ekvipager, 1 dag med et heldagsseminar med overskriften "Training for Success" og 1 dag med kursus for mine uddannede instruktører. 

Fred Helfers er bare så super dygtig og har så meget erfaring at tage af. 

Den 1. maj overtog jeg sammen med Johnny Bastian nye lokaler, som danner rammen om en masse søgemuligheder for både Nose Work og specialsøg. Dette nye samarbejde hedder SEARCHHOUSE. Du kan se mere på www.searchhouse.dk. Lorup Hundecenter består naturligvis stadigvæk og træning finder stadigvæk sted på Lorupvej nr. 18. 

SearchHouse er at finde på adressen: Kirkerup Savværk, Savværksvej 33, Kirkerup, 4200 Slagelse. Det ligger i Lorup Skov, hvor jeg bor.

 

13.03.18

NYE HOLD 

SÅ er der endelig Hvalpe-/begynderhold samt Nose Work-holdene trin 1 og 2. Der kommer dog løbende flere Nose Work-kurser, så hold lidt øje. Se mere HER

05.03.18

NOSE WORK-SKOLEN og NYE KURSUSBESKRIVELSER

I Lorup Hundecenters NOSE WORK-SKOLE finder du det største udbud af kurser, træning etc.

Idag er der blevet lagt nye, opdaterede kursusbeskrivelser af alle Nose Work-kurserne. Om et par dage kommar alle kurserne ud her på hjemmesiden - se mere HER.

//Sanne

01.03.18

NYE kurser på trapperne

Hej til alle jer trofaste kunder hos Lorup Hundecenter. Jeg undskylder, at jeg i noget tid har været stille på kursusfronten. I næste uge skyder vi gang i kursusfronten igen.

Jeg har og har haft mange ting på min agenda, og dette er gået lidt ud over mit udbud af kurser på hjemmefronten.

Én af de mere spændende ting er, at jeg pr. 1. maj overtager nye rigtigt spændende lokaler. Her vil der blive mulighed for mange sjove kurser, søgemuligheder, aktiviteter, konkurrencer m.m. Men meget mere om dette senere.

I næste uge vil du her på hjemmesiden finde både hvalpehold, begynderhold og naturligvis både Nose Work hold og kurser.

Stay tuned ::-)

//Sanne

Herunder et par opslag fra 2017 - eller er NYHEDS-siden kun for indeværende år.

21.9.2017

FRED HELFERS DAYS 2018 - fantastisk Nose Work force fra Arizona, USA, maj 2018

FRED HELFERS-DAYS

SÅ er det en realitet - FRED HELFERS - kommer til Danmark og holder Nose Work- kurser på Sjælland i perioden 5.-7. maj 2018. 

Hurtig tilmelding er tilrådelig, da der ikke er alt for mange pladser. Jeg kunne godt have tænkt med et meget større set-up, således at mange flere kunne få muligheden for at lære af Fred H, men jeg er begrænset af antallet.

Han holder dels en weekend-workshop "Foundation to Finesse" samt et 1-dagsseminar "Training for Success".


Fred Helfers er en super dygtig og professionel instruktør, og kan på det varmeste anbefales. Han har ligesom Ron Gaunt - lang praktisk erfaring i arbejde med specialsøgshunde inden for politiet og i eget regi. 

Læs mere..

1.09.2017

Eksamineret Nose Work Instruktør? YES

Den 1. september afholdt Lorup Hundecenter eksamen for sit første hold Nose Work-instruktørelever (ialt 9 stk.). Dagen indeholdt både en skriftlig test og en praktisk del for alle eleverne. Begge dele (udover et tidligere afleveret projekt) skulle bestås for at blive færdig som 

EKSAMINERET NOSE WORK INSTRUKTØR
fra Lorup Hundecenter

Uddannelsen udmærker sig ved, at den er af et længere forløb (den mest grundige uddannelse af sin art i Danmark), samt at alle eleverne eksamineres af en ekstern censor. Det er således ikke mig selv som eksaminerer mine egne elever. En kvalitetsstempel som jeg er glad for.

Censor ved denne 1. afslluttede eksamen var Karina Maria Nielsen fra http://www.youandyourdog-havefun.se/. Karina er bl.a. uddannet Nose Work instruktør under SNWK (Den svenske Nose Work Klub).

Jeg kan på det varmeste anbefale at kontakte en af de uddannede NW-instruktører for Nose Work kurser og træning.

På billedet ses fra bagerst venstre: Kirsten Jølner, Lillian Sirak, Mona Nielsen, Susanne Bech-Hansen, Jane Larsen, Jette Bennedsen, Joan Rasmussen. Foran siddende fra venstre Mugge Pinner, Janne Wærum

Du kan se mere om instruktører her.