TRÆNING

Træning er mange ting og ikke KUN sit og dæk!

 

.... moderne hundetræning er nemlig  meget mere!.

I Lorup Hundecenter hjælper dig og din hund til at få de vigtige "grundsten" til en velfungerende hverdag. Det er ikke konkurrencelydighed (LP) træning som der fokuseres på, men at en hund kan fungere i det daglige med alt hvad det indebærer er SÅ vigtigt. Vi træner naturligvis det grundlæggende, som alle hunde bør kunne og krydrer det med masser af sjov træning. Alle hunde er velkomne.

"Danmarks smukkest beliggende træningsplads"

Velkommen til centrets HUNDESKOLE, hvor der tilbydes træning/kurser for alle racer, størrelser og aldre i smukke omgivelser syd for Sorø. For beliggenhed se her.

For at få en velfungerende hund er det vigtigt at skabe TILLID, at have et godt SAMARBEJDE med hunden, at lære hvordan man i hundens øjne bliver en god, positiv leder og samtidigt at kunne læse og FORSTÅ den. Læs mere om ideologien bag centrets træning her.

Har du/I et specielt træningsproblem, eller kunne du tænke dig at få en særlig intensiv træning, tilbydes der enetimer. Se mere her.

På HUNDESKOLEN trænes der således:
 

 • KUN SMÅ HOLD  - max 6-8 kursister på hvert hold
   
 • Træning med bløde, moderne metoder (brug af klikker valgfrit)
   
 • Træningen foregår på stor, privat indhegnet træningsplads (opdelt i 2). Ingen forstyrrende trafik eller fremmede mennesker/hunde
   
 • Træningen er baseret på høj faglighed, og lægger vægt på den enkelte hund, dens alder, udvikling, behov og tidligere træningserfaring.
   
 • Der er kontrolleret frikvarter for de hunde som kan. Nøje opdeling efter højde og drøjde.
   
 • De skønneste omgivelser ved skov på landet 
   

Du får de bedste betingelser for at få opbygget et godt, positivt samarbejde med din hund!Lorup Hundecenter - for TILLIDENS skyld!