NW kursus med RON GAUNT er ikke KUN for jyderne

Nose Work specialkursus nu også på Sjælland

NW specialkursus med RON GAUNT - 28. + 29. juli 2017 på Sjælland: Forstå DUFTEN i miljøet

NB NB NB KUN OBSERVATØRPLADSER TILBAGE

Som skrevet under Nyt er det endnu en gang lykkedes Lorup Hundecenter at få RON GAUNT - én af grundlæggerne af K9 Nose Work® i USA - til Danmark. 

Mange i Jylland klager tit over, at alt det sjove og spændende altid sker på Sjælland. Det er dog ikke helt rigtigt. Men derfor har jeg valgt at "hovedkurserne" med Ron Gaunt foregår i Jylland - nærmere betegnet i IEC/Viborg - Indoor Elite Center - v/Miriam Søndergaard. Det er således også Miriam, som har taget sig af alle tilmeldingerne til kurserne i Jylland (31/7 + 1/8). 

MEN Sjællænderne skal da ikke snydes :-D... DERFOR holder Ron Gaunt et specialkursus (således ikke et generelt kursus) med titlen FORSTÅ DUFTEN I MILJØET.

Kursusbeskrivelse: 

Dette kursus er FORSTÅ DUFTEN i MILJØET  er hovedsagelig tilrettelagt således, at vi arbejder i PRAKSIS. VI starter dog med lidt teoretisk viden.

Den 28. juli (fredag eftermiddag) vil vi relativt kort gennemgå noget teori/forklaringer i teorien om færtvandring, hvordan duften opfører sig i forskellige miljøer udendørs/indendørs, hvad som påvirker den osv.

Den 29. juli (lørdag) vil vi udelukkende arbejde med DUFTENs vandring i miljøet i PRAKSIS.. Vi vil forsøge at arrangere det således, at vi arbejder 1/2 dag udendørs og 1/2 dag indendørs.

Dato: Fredag den 28. juli (eftermiddag)  + lørdag den 29. juli 2017

Tid:  28/7 kl. 14.00 - 17.00

        29/7 kl. 10.00 - 16.00

Sted: I Sorø eller nærhed (Vestsjælland)

Niveau: Øvede som er "duftsikre" (lavendel)

Antal: 6 kursister m. hund   /  max 15 observatører u. hund

Pris: 2.700,- kr.  (observatør: 1.400,-)

Tilmelding tryk HER.